مفاد آیین نامه تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی و بازاریابی شبکه ای
بازاریابی شبکه ای در سبد کالا وارد اصلاحات بنیادین شد
بازاریابی شبکه ای ایران چندی قبل وارد اصلاحات پلن درامد زایی شده بود و در گام بعدی شرکت های دارای مجوز بازاریابی شبکه ای در سبد کالایی خود وارد تغییرات خواهند شد .
ابتدا با هم متن گزارش را مطالعه کنیم و سپس تحلیل خود را بر آن در پایان با شما در میان خواهم گذاشت :
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه آییننامه اجرایی تبصره ماده (87) قانون نظام صنفی بسیاری مسایل را روشن و قانونمند میکند ،گفت: ابهامات قبلی در اصلاحیه آئین نامه بر طرف شده است.
مهندس نعمت زاده با بیان اینکه متن آییننامه اجرایی تبصره ماده (87) قانون نظام صنفی بنا بر سوال دیوان عدالت اداری به تأیید شورای نگهبان رسیده است تصریح کرد: با توجه به اینکه در قانون به وزارت صنعت، معدن و تجارت تکلیف شده است ، بازاریابی شبکهای در قالب نظام صنفی فعالیت کند؛ بر این اساس دستورالعملی تهیه شد و پروانه کسب برای تعدادی شرکت بازاریاب واجد شرایط ایجاد گردید و فعالیتها و روابط بازاریابان و تمام این سیستم به صورت شفاف تشریح شد.
وی خاطرنشان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با اصلاح آییننامه آن را منطبق با قانون و منظم و شفاف کرده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت : آییننامه اجرایی تبصره ماده (87) قانون نظام صنفی ، بر مبنای آسیب شناسی ، اصلاح شده است و گزارشی از سوابق و آسیب شناسی تهیه شده و برای مراجع و شورای نگهبان ارسال خواهد شد .
گفتنی است ، براساس ماده (87) فعالیت افراد صنفی در فضای مجازی (سایبری) مستلزم اخذ پروانه کسب از اتحادیه مربوطه است و براساس تبصره (الحاقی 1392) چگونگی صدور مجوز و نحوه نظارت براین گونه فعالیتهای صنفی به موجب آییننامه اجرایی است که توسط اتاق اصناف ایران با همکاری دبیرخانه هیات عالی نظارت و وزارتخانههای اطلاعات و ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه میشود و پس از تأیید هیأت عالی نظارت حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون به تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت میرسد.
یادآوری میشود متن آییننامه بنابر سوال دیوان عدالت اداری به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
همچنین آییننامه اجرایی چگونگی صدور و تمدید پروانه کسب و نحوه نظارت بر فعالیت افراد صنفی در فضای مجازی موضوع تبصره ماده (87) قانون نظام صنفی مصوب وزیر صنعت، معدن و تجارت مورخ 14/4/94 می باشد.
بر اساس گزارش شاتا ، ماده (1) اصلاح آییننامه مربوط به فضای کسب و کار مجازی است که واحد صنفی که توسط هر شخص حقیقی و یا حقوقی برای ارائه محصول (کالا و یا خدمات) به طور مستقیم و یا غیرمستقیم و به صورت کلی یا جزیی به عمدهفروشان، خردهفروشان و مصرفکنندگان از طریق ابزارهای ارتباط از راه دور از قبیل وب سایت و نرمافزارهای تجاری (اپلیکیشن) دایر شده باشد.
همچنین در الحاقی ماده (1) که پیرامون شرکت بازاریابی شبکهای شخص حقوقی است ، عنوان شده که محصولات تولید خود یا شرکت مادر (دارنده بیش از 50 درصد سهام و سرمایه) را به روش بازاریابی شبکهای به فروش میرساند.
این گزارش حاکیست ، در مورد مرجع صدور پروانه کسب در اصلاحیه آییننامه آمده است ، اتحادیه کشوری که از واحدهای صنفی موضوع این آییننامه براساس تبصره (7) ماده (21) قانون نظام صنفی تشکیل میشود.
تغییرات اصلاحی در ماده (2) آییننامه ماده (87) قانون نظام صنفی مربوط به دبیرخانه هیات عالی نظارت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی است که آنها موظف شده اند، ضمن اتصال سازمانههای خود بدون نیاز به اخذ مدرک مجدد (مطابق ماده (3) این آییننامه) امکان دسترسی طرفین به مدارک متقاضی و صدور همزمان پروانه کسب و نماد اعتماد الکترونیکی را فراهم نمایند.
منبع خبر :شاتا
پ.ن :
این خبر خوشحال کننده برای ما نتورکران و ناراحت کننده برای برخی از شرکت های بازاریابی شبکه ای گره از 2 تا مساله خیلی مهم را باز خواهد کرد.
- باعث می شود که هر کسی که پرزنت شد به واسطه اینکه 99% ما ایرانی ها دوست داریم مدیر باشیم تا مفید به فکر گرفتن مجوز بازاریابی شبکه ای نیافتد که باعث بشود سبد کالایی های برخی از شرکت ها دارای افت کیفیتی شود یا حتی در نقطه شروع بی کیفیت باشد. با این وضعیت که مسئولیت محصولات از لحاظ کیفی و کمی با خود شرکت خواهد بود
- از دو قیمت بودن کالا ها بین بازار و سبد محصولی برخی از شرکت های بازاریابی شبکه ای جلوگیری می شود.
چه ریزش هایی رو دنیای بازاریابی شبکه ای ایران بابت این دو مورد توی این 5 سال داده است.
خدا رو شاکرم پیش بینی هایی که کرده بودم تا به حال درست از آب در آمده است و در آینده شاهد خواهیم بود نسل برتری از بازاریابی شبکه ای در ایران فعالیت منسجم و محکم تری را از خود نشان خواهد داد.
نظر شما در مورد این تغییرات چیست ؟
می توانید نظر خود را در پایین همین مقاله با دیگران با اشتراک بگذارید
با مصوبه جدید که در فروردین 96 ابلاغ شد فقط راه برای شرکت های هرمی و بدون مجوز هموار شد چون کوچ از همه شرکت های مجوز دار و قانونی اتفاق خواهد افتاد
نمیشه این حالتی برداشت کرد ، چون با این آاین نامه در واقع چند قدم به نتروک اصولی و سالم داریم نزدیک می شویم و دیگه هر کسی که خواست پولدار بشه نمیاد مجوز نتورک بگیره بلکه تولید کننده ای که می خواهد رشد کنه و بتونه محصولش رو ارتقا بده میاد جلو و همچنین نتورکر ها از 1 یا 2 شاخه ای در می آیند و مثل حالت بین المللی کار بین 20 تا 30 تا ورودی خواهند زد
میشه یکم درباره اینکه پلن باید روی 3سطح پورسانت محدود بشه صحبت داشته باشین؟ و اینکه با این محدودیت به نظرتون 40% که باید سودآوری پلن باشه چطور میتونه تو پلن پخش بشه؟
در کانال زیر در همین زمینه ویسهایی گذاشتم که می توانید گوش بدهید
https://t.me/miladhabibollahimlm/1235
https://t.me/miladhabibollahimlm/1236
سلام و درود بر بزرگترین نت ورکر جهان
میخوام با تمام وجودم از شما تشکر کنم بابت آموزش های بی نظیری که میدین، به جرات میگم به روز ترین و کار آمد ترین آموزش ها رو پیش شما دیدم و عامل رشد تیمم رو شما و آموزش ها و دور های آموزشی شما میدونم خیلی از تون ممنونم براتون آرزوی موفقیت روز افزون دارم
درود رضا جان
مرسی عزیز دلم
خیلی خوشحالم که مطالب و محتوای سایتم مورد توجهتون قرار گرفته و توصیه می کنم حتما عضو کانال بشید و از محتوای اون هم استفاده کنید
سلام جناب حبیب اللهی
من نماینده بیمه هستم و 24 سال سابقه دارم در دوره ای که نتورک برای فروش بیمه عمر آموزش میدادند شرکت کردم و بسیار برایم رضایت بخش بود و کلی برنامه ریزی کردم که استارت کار رو بزنم ولی بابت اینکه مجوز راه اندازی فروش شبکه ای و پرداخت پورسانت را ندارم ، نگرانم در صورت امکان راهنمایی بفرمائید
درود بر شما ، به صورت فروش شبکه ای کار نکنید که نگران نباشید . فعالیت شبکه ای بیمه با استفاده از پلن های بازاریابی شبکه ای نیاز به اخذ مجوز از کمیته و اصناف دارد که فعلا خدمات شامل دریافت مجوز نمی شود . کلیه فعالیت ای شبکه ای بیمه ای که در حال حاضر فعال هستند از لحاظ قانونی غیر قانونی محسوب می شوند و با توجه به شرایط موجود نمایندگان کد دار ترجیح دادند به جای سنتی کار کردن نتورکی کار کنند