9 آبان

همیشه قیمت های کالا بحثی بوده است که در این چند سال گریبانگیر لیدرهای شرکت های بازاریابی شبکه ای دارای مجوز بوده است . چرا که سوال اصلی این است که اگر شرکتبازاریابی شبکه ای دارد ۵۰ درصد پورسانت می دهد آیا حق و حقوق مصرف کنندگان را زیر پا گذاشته است و به خاطر دادن پورسانت آیا محصولات مانند شرکت های هرمی که گل سر سبد آنها کوئست ( کیونت ) بوده از قیمت واقعی بالا تر هستند ؟

بسیاری از علاقمندان در بازاریابی شبکه ای در برخورد با من یک سوال را همیشه می پرسیدند که آقای حبیب اللهی آیا دولت روی قیمت گذاری  کالا ها توسط این شرکت ها نظارت دارد یا خیر ؟

جواب من هم خیر بود است ، چرا که با توجه به اینکه در برخی از شرکت های بازاریابی شبکه ای مشاهده شده که محصولات تا قبل از اینکه در نتورک این شرکت به فروش برسد مثلا قیمتش ۶۰۰۰ تومان بوده است و الان که در  شبکه فروش شرکت قرار گرفته است قیمت آن به  ۲۰۰۰۰ تومان رسیده است و چنانچه نظارتی بود می بایست به این مسئله رسیدگی میشد که تا کنون نشده است .

اما جدیدا” برای اینکه جواب روشنی به این ابهامات داده شود ، کمیته نظارت بر شرکت های دارای مجوز نتورک مارکتینگ در ایران دست به اقدام زیبا و در خور توجهی زده که شخصا تا کنون در حوزه تحقیقاتم در هیچ کشوری که پورسانت دهی سقفی نداشته باشد ندیدم . توجه کنید که کمیته با پرداخت پورسانت بالا به بازاریابان به هیچ وجه مخالف که نیست بلکه رویه تشویقی هم دارد که پلنی طراحی شود که به بازاریابان پورسانت قابل توجی برسد اما باید قیمت گذاری جوری در نظر گرفته شود که حقوق مصرف کنندگان نیز پایمال نشود .

به همین منظور برای اینکه قیمت گذاری کالا با رعایت حقوق مصرف کنندگان باشد قرار شده است که قیمت های کالا با تایید و اخذ مجوز کتبی  از وزارت صنعت، معدن و تجارت  باشد که این فرایند در مرحله اول برای شرکت های جدید صورت پذیرفته است و حتی شرکتهایی که در حال گرفتن مجوز نیز هستند از این قاعده مستثنی نیستند .

امید است که این فرایند در شرکت های دارای مجوز بازاریابی شبکه ای نیز انجام شود و نامه تایید قیمت نیز در قسمت اخبار سایتهای شرکت های دارای مجوز بازاریابی شبکه ای قرار گیرد .پیشگام این حرکت شرکت بازاریابی شبکه ای نیک پوشان رادین است که همانطور که در عکس زیر مشاهده می کنید نامه تایید قیمت گذاری را بروی سایت خویش قرار داده است .برای کادر مدیریتی این شرکت شخصا” آرزوی موفقیت بسیار دارم که تا کنون روند شفاف سازی را سر لوحه خویش قرار داده است

نظارت وزارت بر روی قیمت گذاری شرکت های بازاریابی شبکه ای

نتیجه این حرکت  ایجاد اعتماد به شرکت  و جلوگیری  از بروز شایعات و اتهامات می باشد که با ایمان به کار بازاریابان می انجامد .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مطلب
اشتراک در
اطلاع از
guest

1 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حسین

سلام و ادب
با تشکر از مطالب مفیدتون
سوالی داشتم از خدمت شما! به نظر شما برای شروع ثبت و فعالیت یک شرکت بازاریابی شبکه ای چقدر سرمایه مورد نیاز است!؟
در ثانی اگر شما این سرمایه را داشتید (چه شراکتی و چه شخصی) حاضر بودید که یک شرکت مستقل راه اندازی کنید!؟
ممنون از وقتی که در اختیار بنده گذاشتید

1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x